Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Μπιφτέκια φούρνου αφράτα

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1kg κιμάς μοσχαρίσιος, περασμένος μία φορά από τη μηχανή του κιμά
  • 2 μέτρια τριμμένα κρεμμύδια
  • 1 νεροπότηρο γάλα φρέσκο
  • 2 αυγά
  • 1 ματσάκι ψιλοκομμένος μαϊντανός
  • 1 νεροπότηρο τριμμένη φρυγανιά
  • 1 ποτηράκι του κρασιού κρασί κόκκινο ξηρό
  • 1 κουταλιά της σούπας ρουμελιώτικη ρίγανη, τριμμένη
  • 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι τριμμένο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι (γλυκό)
  • 1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
  • ελαιόλαδο για το ταψί

 

Πως το κάνουμε:

  1. Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε.
  2. Πλάθουμε σε μέτρια μπιφτέκια.
  3. Τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί και ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο, για 45 λεπτά ή ψήνουμε στο γκριλ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...