Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Είκοσι πέντε τρόποι να φορέσεις ένα κασκόλ!


Perierga.gr - Είκοσι πέντε τρόποι να φορέσεις ένα κασκόλ!



Ένα βίντεο σεμινάριο για το πως μπορεί να φορεθεί ένα κασκόλ ή ένα φουλάρι. Εικοσιπέντε τρόποι για αντιμετωπίσετε το κρύο με στιλ και φινέτσα χρεισιμοποιώντας το κατεξοχήν χειμερινό αξεσουάρ.


ΒΙΝΤΕΟ--->








Αυτα τα πρωτοχρονιατικα εθιμα μονο συνηθισμενα δεν ειναι...

Αυτα τα πρωτοχρονιατικα εθιμα μονο συνηθισμενα δεν ειναι...

Χιλιάδες διαφορετικά πρωτοχρονιάτικα έθιμα θα αναβιώσουν αύριο από την μία άκρη του πλανήτη έως την άλλη με τους ανθρώπους να εύχονται για ακόμα μια χρονιά στον εαυτό τους και στα αγαπημένα τους πρόσωπα «κάθε ευτυχία» και να προσπαθούν μέσα από τα έθιμα τους να «καλοπιάσουν» την τύχη τους!

Iσπανία - Πορτογαλία
Όποιος έχει βρεθεί στην αλλαγή του χρόνου σε κεντρική πλατεία της Βαρκελώνης ή της Μαδρίτης, γνωρίζει ότι την τύχη φέρνουν τα... σταφύλια!  

Ποιες ηλεκτρονικες συσκευες ειναι οι πιο «πρασινες»; – Ο Οδηγος της Greenpeace

 Όπως αποδεικνύεται από τον νέο Οδηγό για πιο Πράσινα Ηλεκτρονικά της Greenpeace, οι επιλογές που κάνουμε ως καταναλωτές έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν την αγορά και να προστατεύσουν το περιβάλλον.
Ο Οδηγός αξιολογεί τις εταιρίες κολοσσούς των ηλεκτρονικών συσκευών (κινητά τηλέφωνα, τηλεοράσεις, υπολογιστές κλπ.) βάσει των επιδόσεών τους σχετικά με την ενέργεια που καταναλώνουν, τη μείωση της ρύπανσης από τοξικά και τη βιωσιμότητα των εταιρικών πρακτικών.

HP 5.9/10

Η HP βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης, έχοντας ανέβει 3 θέσεις από την προηγούμενη έκδοση του Οδηγού. Έχει υψηλή βαθμολογία για τις βιώσιμες πρακτικές και την ενέργεια, αλλά χρειάζεται βελτίωση στα κριτήρια για πράσινα προϊόντα.

Dell 5.1/10

Η Dell έχει ανέβει 8 θέσεις από την προηγούμενη έκδοση του Οδηγού, με υψηλή βαθμολογία στα κριτήρια για την ενέργεια, εφόσον έχει θέσει στόχο για τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου κατά 40% μέχρι το 2015. Έχει χαμηλή βαθμολογία στα κριτήρια για πράσινα προϊόντα. 

Nokia 4.9/10

Η Nokia έχει πέσει 2 θέσεις από την προηγούμενη έκδοση του Οδηγού, χάνοντας την πρώτη θέση στα κριτήρια για την ενέργεια, αλλά έχει καλή βαθμολογία στα πράσινα προϊόντα και τις βιώσιμες πρακτικές. 

Apple 4.6/10

Η Apple έχει ανέβει 5 θέσεις από την προηγούμενη έκδοση του Οδηγού, με υψηλή βαθμολογία στα πράσινα προϊόντα. Ενώ έχει σχετικά καλή βαθμολογία στις βιώσιμες πρακτικές, έχει χαμηλή βαθμολογία στα κριτήρια για την ενέργεια.  

Philips 4.5/10

Η Philips έχει πέσει 2 θέσεις από την προηγούμενη έκδοση του Οδηγού. Έχει υψηλή βαθμολογία για την υποστήριξη προοδευτικών πολιτικών για καθαρή ενέργεια και συνολικότερα στα κριτήρια για την ενέργεια. 



Sony Ericsson 4.2/10

Η Sony Ericsson έχει υψηλή βαθμολογία στα πράσινα προϊόντα και καλή βαθμολογία στις βιώσιμες πρακτικές, χαμηλή όμως στα κριτήρια για την ενέργεια. Έχει πέσει τέσσερις θέσεις από την προηγούμενη έκδοση του Οδηγού.



Samsung 4.1/10

Η Samsung έχει υψηλή βαθμολογία στις βιώσιμες πρακτικές, αλλά χρειάζεται βελτίωση στα κριτήρια για την ενέργεια, ιδιαίτερα στη χρήση ανανεώσιμων πηγών. Έχει πέσει 2 θέσεις από την προηγούμενη έκδοση του Οδηγού.



Lenovo 3.8/10

Η Lenovo έχει υψηλή βαθμολογία στις βιώσιμες πρακτικές, αλλά χρειάζεται να θέσει υψηλούς στόχους για τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και την προώθηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Έχει ανέβει 6 θέσεις από την προηγούμενη έκδοση του Οδηγού.



Panasonic 3.6/10

Η Panasonic έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στα πράσινα προϊόντα. Έχει όμως χαμηλή βαθμολογία στα κριτήρια για την ενέργεια και χρειάζεται να θεσπίσει ένα σαφές πλάνο για τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και την προώθηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Έχει πέσει 3 θέσεις από την προηγούμενη έκδοση του Οδηγού.



Sony 3.6/10

Η Sony έχει πάρει υψηλή βαθμολογία για την υποστήριξη φιλόδοξων στόχων για το κλίμα στην Ευρώπη, παράλληλα όμως της αφαιρέθηκαν βαθμοί επειδή εναντιώθηκε στη θέσπιση αυστηρών κριτηρίων εξοικονόμησης ενέργειας στην Καλιφόρνια. Έχει πέσει 4 θέσεις από την προηγούμενη έκδοση του Οδηγού.



Sharp 3/10

Η Sharp υποστηρίζει μία νέα νομοθεσία για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στην Ιαπωνία, αλλά παίρνει χαμηλή βαθμολογία σε όλα τα κριτήρια για τις βιώσιμες πρακτικές. Παραμένει στην 11η θέση του Οδηγού, όπως και στην προηγούμενη έκδοση. 



Acer 2.9/10

Η Acer έχει καλή βαθμολογία για τη σταδιακή κατάργηση επικίνδυνων ουσιών, αλλά έχει χαμηλή βαθμολογία στα κριτήρια για την ενέργεια. Παραμένει στη 12η θέση του Οδηγού, όπως και στην προηγούμενη έκδοση.


LG Electronics 2.8/10

Η LG Electronics έχει χαμηλούς στόχους για τη μείωση εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και χρειάζεται να αυξήσει τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Έχει ανέβει 1 θέση από την προηγούμενη έκδοση του Οδηγού. 


Toshiba 2.8/10

Η Toshiba έχει σημειώσει κάποια πρόοδο στη σταδιακή κατάργηση επικίνδυνων ουσιών, αλλά χρειάζεται να βελτιώσει τα κριτήρια για την ενέργεια. Έχει ανέβει 3 θέσεις από την προηγούμενη έκδοση του Οδηγού. 


RIM 1.6/10

Η RIM χρειάζεται να βελτιώσει τις αναφορές και τη δημοσιοποίηση των περιβαλλοντικών της επιδόσεων, σε σχέση με άλλες εταιρίες παραγωγής κινητών τηλεφώνων. Περιλαμβάνεται για πρώτη φορά στον Οδηγό. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...