Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΚΥΡΙΑΚΗ Μεσημέρι 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011

 Αυτή τη στιγμή τα καζάνια βράζουν σε όλη την Ελλάδα και ετοιμάζονται για τις καινούριες παραγωγές.
Τα τσίπουρα ρέουν άφθονα!
Το ΟΙΝΟΣΧΟΛΕΙΟ βρήκε στο τσίπουρο το «φάρμακο» για την κρίση.
Το τσίπουρο για χρόνια πίνονταν χωρίς συνοδεία φαγητού,  το λεγόμενον ''ξεροσφύρι''. Αργότερα ''παντρεύτηκε'' με το μεζέ.
Τα πρώτα τσίπουρα έφθασαν από τα καζάνια μας στη Θεσσαλία και αφού δεν μπορούμε να  ΄΄καζανίσουμε΄΄εκεί, την Κυριακή το μεσημέρι θα ΄΄καζανίσουμε΄΄ στο ΟΙΝΟΣΧΟΛΕΙΟ μετά μουσικής.
Εμείς θα βάλουμε τους μεζέδες δωρεάν. Με κάθε τσίπουρο στο τραπέζι θα καταφθάνει και νέος γύρος μεζέδων.
Και επειδή στην παρέα όλοι οι καλοί χωράνε..ευπρόσδεκτοι είναι και οι ΄΄κρασοκανάτες΄΄ και οι ΄΄μπυρόβιοι''.
Δωρεάν μεζέδες θα δίνονται σε όλα τα ποτά.
Κάντε κράτηση και όσοι αντέχετε .... προσέλθετε!
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ..ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΟΙΝΟΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!!ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ..ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ!!

Καστορια: Σκοτωσαν και ακρωτηριασαν αρκουδα!!


Νεκρή και ακρωτηριασμένη βρέθηκε σήμερα το πρωί αρκούδα, στο ΔΔ Κορεστείων του νομού Καστοριάς. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Δασαρχείου Καστοριάς, η αρκούδα η οποία είχε πέσει θύμα λαθροθηρίας λίγες μέρες νωρίτερα, βρέθηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης, ενώ οι δράστες πήραν ως «τρόπαιο» και μέλη του σώματος του άτυχου ζώου!

Μασκες ομορφιας με φρεσκα υλικα!!


Για όλους μας είναι πιο απλό και εύκολο να αγοράσουμε μια μάσκα ματιών, ένα peeling σώματος και να πάμε σπίτι μας. Όμως είναι όλα αυτά τα προϊόντα σωστά για την επιδερμίδα μας? και τελικά μπορούν να αντικαταστήσουν τις φυσικές μάσκες? Η φύση μπορεί και μας δίνει τόσα υλικά που με τη σωστή εφαρμογή και χρήση δίνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.


ΠΡΟΣΩΠΟ:

Μάσκα Σύσφιξης με αυγό
Χτυπάτε ελαφρά δύο ασπράδια αυγών και στη συνέχεια τα απλώνετε στο πρόσωπο σας(όχι στη περιοχή των ματιών).Αφήνετε να δράσει για 10-15 λεπτά μέχρι να αρχίσει να σας τραβάει και μετά ξεβγάζετε με χλιαρό νερό που σιγά σιγά θα γίνεται κρύο.
Μάσκα με μήλο
Αλέθετε ένα μήλο ρίχνετε 3 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος και μέχρι το μείγμα να γίνει λείο το απλώνετε στο πρόσωπο σας και το αφήνετε για 15 λεπτά να δράσει στο τέλος την ξεπλένεται.
Peeling με αλάτι & ελαιόλαδο
Αναμιγνύεται 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο με αλάτι. Έπειτα με το μείγμα αυτό τρίβετε το πιγούνι, τα μάγουλα, τη μύτη και το μέτωπο για να καθαρίσουν οι πόροι και τα μαύρα στίγματα τέλος ξεπλένετε με χλιαρό νερό. (εγώ να σας πω την αλήθεια το κάνω αυτό συχνά απλά χρησιμοποιώ ζάχαρη στην θέση του αλατιού)
Υπάρχουν τόσες πολλές φυσικές συνταγές ομορφιάς που θα τις μοιραζόμαστε λιγες λίγες ώστε να προλαβαίνουμε να τις εφαρμόζουμε όλες για να βλέπουμε και τα αποτελέσματα τους!


Bγαζει σε δημοπρασια τον εαυτο του


Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Colin Firth, σε συνεργασία με το αμερικανικό τμήμα διεθνούς φιλανθρωπικής οργάνωσης, θα βγει ο ίδιος σε δημοπρασία, προκειμένου να συγκεντρωθούν πόροι για την καταπολέμηση της φτώχειας.

σαν σημερα

26 Νοεμβριου...


1941 Στις ΗΠΑ :Ημέρα των Ευχαριστιών Ιδρύθηκε 

26 Νοεμβρίου, 1941: O Πρόεδρος Franklin D Roosevelt υπογράφει ένα νομοσχέδιο που καθιερώνει την τέταρτη Πέμπτη του Νοεμβρίου ως την Ημέρα των Ευχαριστιών. 

Frozen Haute:Το πιο ακριβο επιδορπιο του κοσμου!!


Το γλυκό αξίας 16.100 λιρών (Reuters)
Αυτό είναι το Frozen Haute, που έχει αξιολογηθεί από το Guiness ως το πιο ακριβό γλυκό του κόσμου. Αξίζει 25.000 δολάρια και φτιάχτηκε από τον Στίβεν Μπρους, τον ιδιοκτήτη του εστιατόριου στο Μανχάταν, Serendipity 3, και το κοσμηματοπωλείο πολυτελών κοσμημάτων Euphoria New York.

Τι το κάνει τόσο ξεχωριστό;Περιέχει 14 από τους πιο ακριβούς και εξωτικούς σπόρους κακάο (cocoas) από ολόκληρο τον κόσμο, 5.6 γραμμάρια από βρώσιμο 23 καρατίων χρυσό, και ένα μέρος La Madeline au Truffe (που την έχουν αποκαλέσει "την πιο πανάκριβη τρούφα στον κόσμο") από την Knipschildt Chocolatier, η οποία πωλείται προς 2,600 δολάρια η λίβρα. 

Το τρώτε με ένα χρυσό κουτάλι διακοσμημένο από λευκά και σοκολατένια χρωματιστά διαμάντια και υπάρχει ένα χρυσό βραχιόλι 18 καρατίων, με λευκά διαμάντια ενός καρατίου γύρω από τη βάση, τα οποία μπορείτε να κρατήσετε. 
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...