Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ερωτικα ζευγαρια με τη «συνωμοσια» των αστρων!


Κριός-Δίδυμοι: ο αιώνια εφηβικός έρωτας

Ο έρωτας που βασίζεται στο ευμετάβλητο του χαρακτήρα σας και στις λεκτικές εντάσεις και τα εμπόδια που ανάβουν τη μεταξύ σας σπίθα. Ο Κριός είναι το άτομο που έχει ανάγκη την πρόκληση. Αυτό σημαίνει πως μιλώντας του/ης ειλικρινά σχετικά με τη διαθεσιμότητά σου να ενδώσεις στο φλερτ του, θα φουντώσει ακόμα περισσότερο αφού θα σε δει σαν το τρόπαιο που πρέπει να κατακτήσει.

Μυστικα για προστασια και καλυτερευση της ψυχικης διαθεσης


Σε όλους συμβαίνει να είναι σε κακή διάθεση. Δεν είμαστε πάντα στην ίδια κατάσταση. Καθημερινά, δημιουργούνται πολλές καταστάσεις, που μπορούν να χαλούν την ομορφιά της ζωής.

Μερικοί άνθρωποι είναι πιο ευάλωτοι και επηρεάζονται συχνότερα με αποτέλεσμα να υποφέρουν περισσότερο από κακή διάθεση. Άλλοι είναι πιο ανθεκτικοί, προσαρμόζονται καλύτερα και προστατεύονται πιο πολύ, από την κακή διάθεση.

Υπάρχουν μέθοδοι που κάνουν τους ανθρώπους πιο δυνατούς και ανθεκτικούς στους παράγοντες που δημιουργούν συνήθως κακή διάθεση. 

5 Κανόνες του Φλερτ!!


Το φλέρτ σίγουρα δεν είναι πυρηνική ιατρική! Είναι μια συνήθης πρακτική για να δείξεις οτι είσαι διαθέσιμος/η ερωτικά . Αν μπορείς να το κάνεις σωστά , σίγουρα δε θα βρεθείς ποτέ μόνος/η σου . 
Δείτε του 5 χρυσούς κανόνες του φλέρτ , εξασκηθείτε και η επιτυχία είναι σίγουρη !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...