Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

5 Κανόνες του Φλερτ!!


Το φλέρτ σίγουρα δεν είναι πυρηνική ιατρική! Είναι μια συνήθης πρακτική για να δείξεις οτι είσαι διαθέσιμος/η ερωτικά . Αν μπορείς να το κάνεις σωστά , σίγουρα δε θα βρεθείς ποτέ μόνος/η σου . 
Δείτε του 5 χρυσούς κανόνες του φλέρτ , εξασκηθείτε και η επιτυχία είναι σίγουρη !



Κανόνας 1
 Να είστε ειλικρινής ! Εαν πρόκειται να φλερτάρετε θα πρέπει να είναι αληθινό . Ο καθένας από μας μπορεί να διακρίνει απο ενα χιλιόμετρο μακριά τι είναι ψεύτικο και τι ελιναι αληθινό ! Αν δεν αισθάνεσαι σίγουρος και δεν έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση ξεκίνα την κουβέντα με ενα θέμα που θα σε κανει να αισθάνεσια άνετα ! Αν χρειαστεί να αρχίσεις με κοπλιμέντα καλό θα ήταν να μην είναι εξωπραγματικά . Να έχουν οπωσδήποτε μια δόση ειλικρίνειας και να ανταποκρίνονται όσο το δυνατόν στην πραγματικότητα.


Κανόνας 2

Χαμογελάστε ! Είναι ο καλύτερος τρόπος να αποφύγετε την αμηχανία , αλλά και να δώσετε μια ευχάριστη νότα στη συζήτηση. Καθώς χαμογελάτε πιάστε της/του το χέρι ή το γόνατο αν κάθεστε , ώστε να δημιουργήστε κλίμα οικιειότητας και εμπιστοσύνης!


Κανόνας 3
Αγγιξτε τον / την . Το άγγιγμα είναι σίγουρα το καλύτερο σημάδι οτι κάποιος ενδιαφέρεται ! Αν μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε σωστά , χωρίς να να δημιουργηθεί αίσθηση αμηχανίας στο συγκεκριμένο πρόσωπο τότε τα αποτελέσματα θα είναι άριστα !


Κανόνας 4
Οπτική επαφή . Καθώς μιλάτε, χαμογελάτε , και ακουμπάτε το χέρι του /της φροντίστε να μη χάνετε την οπτική επαφή! Επικεντρωθείτε στα μάτια του/της , χωρίς να αισθανθείτε αμηχανία , ώστε να του δ/της δώσετε να καταλάβει ότι είστε ισχυρό πρόσωπο , με δυναμική προσωπικότητα !


Κανόνας 5
Υπομονή ! Δείξτε αρκετή υπομονή και ακούστε με μεγάλη προσοχή όλα αυτά που έχει να σας πεί ! Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήστε την εντύπωση οτι είστε άνθρωπος που ακούει ( μεγάλο πλεονέκτημα στις μέρες μας !)

πηγη:http://www.onlylove.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...