Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ο πιο βρωμικος ανθρωπος του κοσμου!

Kailash Singh
Ο Kailash Sing έχει κατακτήσει τον τίτλο του..πιο "μυρωδάτου" ανθρώπου στον κόσμο. αφού έχει καν κάνει μπάνιο πάνω απο 37 χρόνια!! Ο 65χρονος δεν έχει κάνει μπάνιο ούτε έχει λούσει ή κόψει τα μαλλιά του απ'το 1975! 

Αυτή του την απόφαση την πήρε έπειτα από την διαβεβαίωση του πνευματικού του ότι εάν δεν ξαναπλυθεί θα αποκτήσει γιο. Βέβαια,ο.. πνευματικός απέτυχε τελείως αφού ο πιστός ινδός έχει αποκτήσει επτά κόρες!!
Η γυναίκα του τον έχει απειλήσει πολλές φορές ότι δεν θα ξανακοιμηθεί μαζι του αλλά λόγω της νοοτροπίας των λαών εκεί,η καημένη δεν δικαιούται να τηρήσει την.. απειλή της..
Guru Kailash Singh
Ο ίδιος λέει οτι δεν θα ξανα πλυθεί μέχρι να κάνει τον διάδοχο.Το καθημερινό του πρόγραμμα περιλαμβάνει πολύωρη εργασία στην φροντίδα των αγελάδων με θερμοκρασία 47 βαθμών Κελσίου, συνθήκες οι οποίες εντείνουν την.. μυρωδιά! Κάθε απόγευμα κάθεται δίπλα στην φωτιά και καπνίζει μαριχουάνα, προσεύχεται στον θεό Shiva χορεύοντας γύρω απτην φωτιά! 
Η μικρότερη του κόρη μας λέει οτι ο πατέρας της την έχει κάνει δημοφιλή στο σχολειό καθώς οι συμμαθητές της ζητούν να γνωρίσουν τον άπλυτο πατέρα της! Εκείνος θεωρεί υπερβολική την γυναικά και την οικογένεια του που αντιδρούν αφού κατά τη γνώμη του είναι αρκετό το πλύσιμο του στόματος και των χεριών του! 
Τέλος, μας λέει"Δεν έχω γιο, άρα δεν θα ξαναπλυθώ ποτέ. Ίσως σε μια άλλη ζωή ξανακάνω μπάνιο"
Kailash Singh Photo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...