Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Οι πεντε τυποι του φλερτ

Οι πέντε τύποι του φλερτ
Μια μελέτη σε δείγμα 5.000 (Hall, 2010) ανδρών και γυναικών διαπίστωσε πως υπάρχουν 5 διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους φλερτάρουμε

 Το σωματικό φλερτ επικοινωνεί σεξουαλικό ενδιαφέρον στο άλλο πρόσωπο. Οι άνθρωποι που φλερτάρουν με αυτόν τον τρόπο συνήθως κάνουν γρήγορα σχέσεις, με περισσότερη «χημεία» και πιο έντονο συναισθηματικό δέσιμο.

καταρριπτοντας μυθους..

Η ζάχαρη σας κάνει υπερκινητικούς

 Η πλειοψηφία των μελετών πάνω στη  ζάχαρη δείχνουν ότι η κατανάλωση Ζάχαρης και υπερκινητικότητα δεν έχουν καμία σχέση. Μελέτες έχουν δείξει ότι παιδιά που έχουν λάβει διαφορετικές ποσότητες ζάχαρης στη διατροφή τους δεν συμπεριφέρονται διαφορετικά. Ακόμα και τα παιδιά με υπερκινητικό σύνδρομο με διάσπαση προσοχής παρέμειναν ανεπηρέαστα.

Συνηθισμενες ατακες των ανδρων και τι σημαινουν!


Ενώ η σχέση σου πήγαινε μια χαρά και πίστευες ότι εσύ και αυτός ήσασταν το τέλειο ζευγάρι του μήνα, εντελώς  ξαφνικά σηκώνεται και φεύγει χωρίς καν να καταλάβεις το γιατί και το πως.Όλα γίνονται τόσο γρήγορα που το μυαλό σου "θολώνει" και οποιαδήποτε δικαιολογία να σου δώσει εσύ θα την δεχτείς, παρόλο που ξέρεις ότι δε στέκει σαν δικαιολογίες.Στην πραγματικότητα σκέφτεσαι ότι αυτό που σου λέει είναι καλύτερο από το τίποτα, θα μπορέσεις να βρεις τουλάχιστον ένα τρόπο να του αποδείξεις ότι κάνει λάθος.Αυτές οι δικαιολογίες, όμως, που χρησιμοποιούν οι άντρες κάθε φορά για να ξεφύγουν από μια σχέση έχουν γίνει τόσο συνηθισμένες, που μόνο με το άκουσμα των πρώτων λέξεων ξέρεις την συνέχεια.Παρακάτω θα βρεις τις πιο καθιερωμένες ατάκες δικαιολογίες που χρησιμοποιούν οι άντρες και τι θέλουν να πουν με αυτές:
  1. «Άκουσα να λένε διάφορα για σένα και έχω ξενερώσει..»,ενώ προηγουμένως σου είχε πει ότι κανείς και τίποτα δε θα μπει τίποτα αναμεσά σας.Αυτό που θέλει είναι να μην βγει αυτός ο κακός και ρίχνει το φταίξιμο πάνω σου, που του έκρυψες "αλήθειες".

Σοκολατα...


Όταν ακούει κάποιος το επιστημονικό του όνομα δεν μπορεί να φανταστεί τη γευστική ευχαρίστηση που μπορεί να προσφέρει. Το «Theobroma cacao», ή κοινώς κακαόδεντρο, του οποίου το σημαντικότερο παράγωγο, η σοκολάτα, μας «απογειώνει», αποτελεί στις μέρες μας το δημοφιλέστερο τρόφιμο στις γυναίκες και το δεύτερο πιο δημοφιλές στους άνδρες.

Ηξερες οτι...


Η κάρτα του διάσημου γκάνγκστερ Αλ Καπόνε έγραφε πως είναι πωλητής επίπλων;

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...