Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Διατροφικο... botox

Οι ρυτίδες είναι σημάδια που οι γυναίκες...αγαπούν να μισούν! Πόσες φορές έχετε σκεφτεί, ως ύστατη λύση για τη βελτίωση της όψης του δέρματός σας, το lifting ή το botox;
Κι όμως, η λύση έρχεται από την ίδια τη φύση, αφού υπάρχουν τρόφιμα που μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της υγείας του δέρματος, προστατεύοντας από την πρόωρη γήρανση και γενικότερα από τις αλλοιώσεις του δέρματος που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία.
Γι’ αυτό λοιπόν, εντάξτε στο καθημερινό σας διαιτολόγιο τις παρακάτω τροφές και δείτε το δέρμα σας να...ξανανιώνει!

Γιατι οι αντρες κοιμουνται μετα το σεξ;


Αποκλείεται να μην το έχετε βιώσει! Μετά το σεξ εσείς ζείτε την πιο ‘τρυφερή’ σας στιγμή κι εκείνος… κοιμάται! Καθώς λοιπόν, αντικρίζετε… την γυρισμένη πλάτη, από το μυαλό σας περνούν μεταξύ άλλων ‘δολοφονικών’ τάσεων, οι εξής σκέψεις: «κάτι δεν κάνω καλά», «είναι γουρούνι», «έχει άλλη», «πως κατάντησα έτσι», «δεν υπάρχει μέλλον», «που τον βρήκα;», «παίζει, και να το έκανε καταναγκαστικά», «θα του ρίξω βιτριόλι». 

Eyeliner: Πως να σχεδιασεις σωστα την γραμμη


Η γραμμή βασικά θα πρέπει να ακολουθεί το σχήμα του ματιού και απλά να τελειώνει στην εξωτερική γωνία. Ανάλογα όμως με το σχήμα τους πρέπει να κάνεις μερικές διορθώσεις..

τροποι για να κανουμε τον κοσμο καλυτερο για τα ζωα


Συμβάλετε στη μείωση του υπερπληθυσμού των ζώων
Το πρόβλημα:
Κάθε χρόνο, χιλιάδες αδέσποτα πεθαίνουν αβοήθητα στους δρόμους επειδή δεν υπάρχουν ή δεν βρίσκονται αρκετά σπίτια για αυτά.

Μικρη πολικη αρκουδα απολαμβανει για πρωτη φορά το χιονι

Λόγω της αντανάκλασης από τους πάγους το χρώμα τους φαίνεται λευκό ή κιτρινόλευκο. Στην πραγματικότητα όμως η γούνα τους δεν περιέχει χρωστικές ουσίες
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...