Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Ακριβα διαζυγια διασημων




Η απόφαση το Mel Gibson να χωρίσει την επί 28 χρόνια σύζυγο του,του κόστισε την μισή του περιουσία και όχι μόνο..η πρώην πλέον σύζυγος του δικαιούται και τα μισά από τα κέρδη από ο, οτιδήποτε κάνει ο Gibson από τώρα μέχρι να πεθάνει!Ο λόγος του διαζυγίου λέγεται ότι είναι μια όμορφη νέα μελαχρινή..





Ο Clint eastwood πλήρωσε την πρώτη του γυναίκα 1 εκατομμύριο δολάρια για το κάθε έτος που ήταν παντρεμένοι.. δηλαδή η κυρία Maggie Eastwood πήρε στα χέρια της 25 κατ. δολάρια!





Η ηθοποιος Amy Irving μετα το διαζυγιο της με τον σκηνοθετη Steven Spielberg εγινε πλουσιοτερη κατα 100 εκατομ.δολαρια!!!


Ο Michael Douglas παντρεύτηκε την σύζυγο του μετά από γνωριμία τριών εβδομάδων το 1977.. χώρισαν  το 1998 λόγω απιστίας και προβλημάτων του ηθοποιού με το ποτό ,ο οποίος πλήρωσε στην σύζυγο του το ποσό των 45 εκατ. δολαρίων.


Ο σκηνοθέτης του "τιτανικού" James Cameron έδωσε στην πρώην πια, σύζυγο του τα μισά από τα κέρδη της ταινίας, ποσό το οποίο στο σύνολο του αγγίζει τα 100 εκατ. δολάρια.


Οι στιγμες του 2011 που θελουμε να ξεχασουμε



Το 2011 κάθε άλλο παρά καλή χρονιά δεν ήταν από άποψη φυσικών καταστροφών.
Σε όλο τον κόσμο, περιοχές υπέφεραν από ακραία καιρικά φαινόμενα και καταστροφές με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους χιλιάδες άνθρωποι...


Οικονομικά οι ΗΠΑ έσπασαν το θλιβερό ρεκόρ. Το Associated Press ανέφερε ότι το 2011 στην Αμερική έγιναν περισσότερες καιρικές καταστροφές – με ζημιές περίπου 1 δισ. δολάρια – από όσες έγιναν όλη την δεκαετία του 1980.

Η μεγαλύτερη όμως τραγωδία του 2011 ήταν ο σεισμός και το τσουνάμι που έπληξε την Ιαπωνία το Μάρτιο, σκοτώνοντας χιλιάδες ανθρώπους και σπέρνοντας τον όλεθρο στην πυρνηνικό σταθμό της Φουκοσίμα.
Δείτε στο παρακάτω φωτορεπορτάζ τις καταστροφές που σημάδεψαν το 2011:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...