Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Τα καλύτερα νεκροταφεία του κόσμου!!! πριν φτύσεις τον κόρφο σου κλείσε θέση (με θέα)



Ο θάνατος βρίσκει πιο γρήγορα τους καλύτερους από εμάς, δυστυχώς. Πιστεύεις, δεν πιστεύεις σε μια μετά θάνατον ζωήν, φρόντισε ό,τι σε βρει, να σε βρει με στιλ. Γιατί νομίζεις ότι σε ντύνουν με τα καλύτερά σου και σε μακιγιάρουν στην κηδεία σου;

Φτάστε τα 100 με έξι απλά βήματα


Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για μακροζωία δεν είναι τα γονίδια, που οι περισσότεροι πιστεύουμε, αλλά η ποιότητα ζωής. Μία έρευνα που δημοσιεύθηκε στο «Βρετανικό Περιοδικό Υγείας», σε δείγμα 20.000 βρετανών, έδειξε ότι μπορείς να μειώσεις στο μισό τις πιθανότητες εμφράγματος αν ακολουθήσεις δύο βασικούς κανόνες: να καταναλώνεις πέντε γεύματα από φρούτα και λαχανικά ημερησίως και να αποφεύγεις το κάπνισμα και το αλκοόλ. Εμείς βρήκαμε ακόμη έξι, που μπορούν να βοηθήσουν ώστε να φτάσουμε μέχρι τα 100.


Αν στους περισσότερους από εμάς και μόνο στο άκουσμα της λέξης λίπος, έρχονται εικόνες στο μυαλό μας όπως παχύσαρκα άτομα, ατέλειωτες ώρες λειώνοντας πάνω στον διάδρομο του γυμναστήριου, βαριά φαγητά που ξεχειλίζουν από λάδι και βούτυρο και γενικά διάφορες άλλες σκέψεις που δε μας φέρνουν και ιδιαίτερη ευφορία, μην πανικοβάλλεστε έχει κι αυτό τα καλά του.

Οι πιο ελκυστικές αφίσες ταινιών των τελευταίων ετών


Τα πόστερ ταινιών είναι μια... γεύση του τι θα δούμε εάν παρακολουθήσουμε την εκάστοτε ταινία.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...