Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Αποβολη μαθητη που κλοτσησε μεχρι θανατου γατακι στην Παρο!

Αποβολή μαθητή που κλότσησε μέχρι θανάτου γατάκι στην Πάρο!


Έκπληξη είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε ότι προκαλεί μια είδηση προερχόμενη από την Πάρο! Σε σχολική εκδρομή στο Πίσω Λιβάδι μαθητής πρώτης Γυμνασίου κλότσησε γατάκι 5 μηνών μέχρι θανάτου μπροστά στους συμμαθητές και τον δάσκαλο του. Η διεύθυνση του σχολείου απέβαλε τον μαθητή για 2 ημέρες. Οι γονείς του μαθητή όμως τους οποίους φυσικά κάλεσε η διεύθυνση του σχολείου για να τους ενημερώσει μόλις έμαθαν για το γεγονός έδωσαν μια απάντηση που “τα λέει όλα” είπαν “όλα τα αγόρια το κάνουν” και δεν έμειναν μόνο σε αυτήν την “τρομακτική” απάντηση αλλά αγόρασαν στο παιδί τους και αεροβόλο όπλο!!!
Μετά την απάντηση που μόλις διαβάσατε δε νομίζω να απορεί κανείς για το πως οδηγήθηκε το συγκεκριμένο παιδί σε αυτή τη βίαια και απάνθρωπη πράξη…όλα είναι θέμα παιδείας.
Σύμφωνα όμως με το PAWS ακόμα και ο δάσκαλος που ήταν και αυτόπτης μάρτυρας του γεγονότος προσπάθησε να υπερασπιστεί το παιδί λέγοντας πως το γατάκι χτυπήθηκε από αυτοκίνητο. Σε αντίθεση η διοίκηση του σχολείου μετά το συμβάν ευαισθητοποιήθηκε και αποφάσισε να διοργανώσει στο σχολείο ένα σεμινάριο για το τι θα σημαίνει φιλοζωική και για τον νόμο 3170 που σχετίζεται με τη βία και την κακοποίηση των ζώων.
Συγχαρητήρια στη διοίκηση του σχολείου που έδωσε το σωστό παράδειγμα με τις ενέργειες της στα παιδιά! 
http://www.webpet.gr

I love beer!!





Μας αρέσει, μας τραβάει,μας δροσίζει και καμιά φορά μπορεί και να μας ζαλίζει… κυρίως τα καλοκαίρια συντροφεύει το φαγητό μας,τη βουτιά μας και τις διακοπές μας…
Υπάρχουν πολλά είδη μπύρας και ο καθένας μπορεί να βρει αυτή που του ταιριάζει…

Πως φαινονται οι στρατιωτες μετα τον πολεμο

soldier2 mini What Soldiers Look Like Before, During And After War [PHOTOS]
Η φωτογράφος Clair Felicie, τράβηξε φωτογραφιες στρατιωτών την περίοδο 2009-2010 όπου υπηρετούσαν στο Αφγανιστάν. Οι εικόνες τραβήχτηκαν πριν τον πόλεμο, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του.Οι φωτογραφίες μιλάνε απο μόνες τους.. Η μεγαλύτερη αλλαγή φαίνεται στα μάτια αυτων των ανθρώπων. Τα μάτια τους πριν καταταγούν έδειχναν αθωότητα και ικανοποίηση η οποία έγινε λύπη για να καταλήξει να γίνει μαυρίλα ψυχής.
Δείτε και μόνοι σας.

Η νεα τηλεοραση!

Latest innovation in TV


Η CLARO παρουσιάζει την πιο hot καινοτομία στον τομέα της τηλεόρασης.Η τεχνολογία σε συνδυασμό με την αισθητική,φέρνει την τηλεόραση του μέλλοντος! Μια διαφανή τηλεόραση απο γυαλί που χρησιμοποιεί ολογραφική τεχνολογία.
Η ολοκαίνουρια αυτή ιδέα οδηγεί στην  ριζοσπαστική υλοποίηση της.Η εικόνα τροφοδοτείται μέσω ενός προβολέα σε μια διαφανή οθόνη.Το αποτέλεσμα είναι μια εξαιρετικά ζωντανή εικόνα ακόμα και σε ένα πολύ φωτεινό περιβάλλον!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...