Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ξέρετε πάνω σε τι κοιμάστε;

Το στρώμα μας είναι πολύ βασικό για το ύπνο μας και πρόσφατα και έχει εξελιχθεί και στον τομέα των οικολογικών υλικών.

8 στους 10 πλήρωσαν το χαράτσι της ΔΕΗ



Περί τα 2 δισ. ευρώ εκτιμάται να φτάσουν τα έσοδα του δημοσίου από το τέλος ακινήτων που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ, υπερβαίνοντας τον αρχικό στόχο των 1,7 δισ. που είχε τεθεί από την κυβέρνηση.
Υπολογίζεται ότι 8 στους 10 πολίτες πλήρωσαν τους λογαριασμούς και το «χαράτσι» που τους συνόδευε.
Δέκα ημέρες μετά τη λήξη των πρώτων λογαριασμών που είχαν ταχυδρομηθεί, το 83% αυτών έχει πληρωθεί, με αποτέλεσμα, μέχρι σήμερα, αποφέροντας έσοδα της τάξεως των 650 εκατ. ευρώ.
http://www.newscode.gr

Φεστιβάλ εθελοντισμού από τον Δήμο Αθηναίων

Στο πλαίσιο εορτασμού του Ευρωπαϊκού Έτους Εθελοντισμού-2011και της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού στις 5 Δεκεμβρίου θεσπισμένη από τον Ο.Η.Ε, το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθελοντισμού-Ελλάδος και η Ευρωπαϊκή Έκφραση συνδιοργανώνουν το «Φεστιβάλ Εθελοντισμού Χωρίς Σύνορα • Έλληνας Πολίτης - Ευρωπαίος Πολίτης» το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011 ώρα 10.00–22.00 στο Ηilton, στο πλαίσιο του Money Show.

Στο 17,7% εκτινάχθηκε η ανεργία το γ΄ τρίμηνο.


Στο 17,7% εκτινάχθηκε η ανεργία στην Ελλάδα το γ' τρίμηνο του 2011, από 16,3% το β' τρίμηνο, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η ΕΛΣΤΑΤ.

Μάθετε τα μυστικά του eyeliner από τον make-up artist Γρηγόρη Πυρπύλη.

Μιλήσαμε με τον Γρηγόρη Πυρπύλη, Senior Make-up Artist της Maybelline New York, και μας είπε τα πάντα για το eyeliner, τις μορφές του αλλά και τον εύκολο και σωστό τρόπο να το φορέσετε.

Είναι το αλάτι τόσο επιβλαβές για την καρδιά όσο νομίζουμε;



Μία έρευνα θα αλλάξει το διατροφολόγιο όλων;
Mέχρι τώρα μας μεγάλωναν με την ιδέα ότι η κατανάλωση αλατιού φράζει τις αρτηρίες και δημιουργεί προβλήματα στην καρδιά, αλλά νέες έρευνες ήρθαν να αλλάξουν τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα μία έρευνα που έγινε ανάμεσα 28.880 άντρες και γυναίκες 55 ετών που είχαν προδιάθεση σε καρδιακά προβλήματα έδειξε πως η κατανάλωση αλατιού είναι εξίσου επιβλαβής για την καρδιά με τηνολοκληρωτική αποχή από τη χρήση του.

Κοινώς οι άνθρωποι που έχουν πρόβλημα με την καρδιά και δεν τρώνε καθόλου αλάτι, μάλλον κακό κάνουνστον εαυτό τους χωρίς καν να το γνωρίζουν.

Αυτό δε σημαίνει βέβαια πως μπορούν να τρώνε αλόγιστα αλάτι, αλλά μία μικρή δόση (π.χ στις πατάτες) μπορεί να κάνει εν τέλει καλό. Πάντως για να είστε σίγουροι για τα σωστά αποτελέσματα και την υγεία σας να ρωτάτε πάντα το γιατρό σας πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση ακόμα και αν αυτή είναι να αλλάξετε τοδιαιτολόγιο σας.

ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ - ΠΑΨΕ





Πάψε, με την υπογραφή του Γιώργου Μουκίδη

Πήρε εξιτήριο ο Απόστολος Γκλέτσος


Έπειτα  από  τον Ευάγγελο Κυριακίδη  εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο και ο Απόστολος Γκλέτσος, λίγο πριν τις 21:00΄ το βράδυ, καθώς  αισθανόταν καλύτερα και ζήτησε να υπογράψει για να βγει.

Ποιές ήταν οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις για το 2011;;




Πλησιάζουμε στο τέλος της χρονιάς και οι μηχανές αναζήτησης βγάζουν η μια μετά την άλλη στη δημοσιότητα τις λίστες με τα καλύτερα της χρονιάς...
Σύμφωνα με το Google στην κορυφή των αναζητήσεων στη Βρετανίαβρέθηκαν το όνομα της Kim Kardashian, ο πριγκιπικός γάμος, το Facebook και η Victoria Beckham.
Οι Βρετανοί φέτος ενδιαφέρθηκαν ακόμα αρκετά για το τηλεπαιχνίδι X-Factor, το iPhone 5 (to oποίο δεν κυκλοφόρησε ποτέ!) και το παιχνίδι Fifa 2012.
Ακόμα,σύμφωνα με το mediagate.gr το BBC News βρέθηκε στην κορυφή των αναζητήσεων γύρω από την ενημέρωση, ενώ πιο δημοφιλής τουριστικός προορισμός για τους βρετανούς χρήστες του διαδικτύου ήταν το Λας Βέγκας. 
Πιο δημοφιλής ταινία ήταν το καινούργιο Twilight Breaking Dawn, ενώ αρκετά αρκετές αναζητήσεις είχαν και οι Emma Watson και η Scarlett Johansson , με την Amy Winehouse να βρίσκεται στην πέμπτη θέση των πιο δημοφιλών celebrities του βρετανικού Google.

Τελικά όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερα;


Ένα μεγαλύτερο πέος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα σας ανατινάξει το μυαλό με σεξ που δεν πρόκειται να ξεχάσετε ποτέ. Από την άλλη πως το μέγεθος δεν μετρά όσο η τεχνική, μπορεί να είναι η δικαιολογία των όχι πολύ προικισμένων ανδρών, όμως έχει μια λογική βάση.
Αν το μέγεθος του μορίου του συντρόφου σας είναι πολύ μεγάλο είναι δυσκολότερο για εκείνον να φτάσει σε αυτό το μαγικό σημείο G που βρίσκεται ανάμεσα στον κόλπο και στην ουρήθρα, ενώ το σεξ μπορεί να γίνει επώδυνο αν χτυπά με το πέος του στον τράχηλο. Προτιμήστε, λοιπόν, στάσεις όπως εσείς από πάνω που θα σας επιτρέπουν να ελέγχετε το βάθος της διείσδυσης. Από την άλλη, αν δεν είναι μεγάλο πρέπει να προτιμήσετε στάσεις που θα σας κρατήσουν ενωμένους όσο δυνατόν περισσότερο (όπως η ιεραποστολική) και σκεφτείτε να τυλίξετε τα πόδια σας γύρω του για μέγιστη διέγερση της κλειτορίδας. Πειραματιστείτε και θα το βρείτε.


Χωρίσατε, ε και;


Τα πέντε βήματα από τον πρώην στον επόμενο.
Ο χωρισμός μοιάζει για πολλούς με ένα μικρό θάνατο. Κάθε σου συναίσθημα μουδιάζει, κάθε στίχος και μελωδία θυμίζουν το πρόσωπο που δε σου κρατάει πια το χέρι και το status σου στο Facebook γράφει "ελεύθερη", ενώ εσύ το μόνο που θέλεις είναι τη σκλαβιά του έρωτά σου. Όλα αυτά διαβάζονται πολύ όμορφα, ακούγονται ακόμα πιο ρομαντικά μα στην πραγματικότητα είναι η ευκαιρία σου να ανακαλύψεις πως κάπου εδώ η ζωή κάνει μία παύση, όπως σε όλα τα λογοτεχνικά έργα, βάζει τελεία και αλλάζει παράγραφο. Πολλές φορές δε, αν είσαι αρκετά τυχερή για να ζήσεις και το κάτι διαφορετικό, αλλάζει ακόμα και κεφάλαιο.
Όπως και να εξελιχθεί η ερωτική σας ιστορία, υπάρχουν σίγουρα κάποια πράγματα που θα πρέπει να αποφύγετε, που απαγορεύονται και που απλά δεν πρέπει να κάνετε. Λάβετέ τα σοβαρά υπόψιν σας και πράξτε ανάλογα. Να θυμάστε, δεν υπάρχει μόνο το λευκό και το μαύρο, υπάρχει και το γκρι και ίσως τελικά σας πηγαίνει καλύτερα.

«Ομορφα Πραγματα» απο τον Μαριο Φραγκουλη

 Δυο συναυλίες θα πραγματοποιηθούν από το Μάριο Φραγκουλη στο μέγαρο Μουσικής το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και την Πέμπτη 15.

Γιατι οι ανδρες ελκονται από τιςι διες γυναικες;

Η έρευνα, που μελέτησε τις αντιδράσεις 4.000 ανδρών και γυναικών ηλικίας 18 έως 70 ετών, έγινε από τον ψυχολόγο Ντάστιν Γουντ του αμερικανικού πανεπιστημίου Γουέικ Φόρεστ και την Κλόντια Μπρέμποου του Κολλεγίου Κουίνς και δημοσιεύτηκε στο «Journal of Personality and Social Psychology» (Περιοδικό Προσωπικότητας και Κοινωνικής Ψυχολογίας).

Συζητηση ανδρων-γυναικων για το κουρεμα


Γυναικεία συζήτηση:
Γυναίκα1: «Ω Θεέ μου, έκοψες τα μαλλιά σου! Καλέ πώς σου πάνε; Θαύμα!»
Γυναίκα2: «Λες; Εγώ δεν ήμουν της ίδιας άποψης όταν τα είδα στον καθρέφτη. Θέλω να πω δεν τα βρίσκεις υπερβολικά κατσαρά;»
Γυναίκα1: «Φυσικά, όχι! Είναι τέλεια. Κι εγώ θα ήθελα να τα κόψω σε αυτό το στυλ αλλά είμαι πολύ στρογγυλοπρόσωπη και δε θα μου πηγαίνουν. Μάλλον είναι καλύτερα να τ' αφήσω ως έχουν».

Παραξενος τροπος για να καθαρισετε την τουαλετα σας




Μπορεί να εκπλαγείτε με το νέο τρόπο καθαρισμού της λεκάνης της τουαλέτας. Όσο βρώμικη και αν είναι η τουαλέτα σας, υπάρχει μια ασυνήθιστη λύση…
Η Coca Cola θα την κάνει να λάμπει! Ρίξτε ένα κουτάκι του γνωστού αναψυκτικού, αφήστε το για 1 ώρα και μετά βουρτσίστε και τραβήξτε το καζανάκι. Δείτε εδώ..

Φαγητο: Ενδιαφεροντα & παραξενα στοιχεια που ισως δεν γνωριζατε



1. Η σοκολάτα γάλακτος εφευρέθηκε από τον Daniel Peter, ο οποίος πούλησε την ιδέα στον γείτονά του Henri Nestlé. Την συνέχεια την γνωρίζουμε όλοι…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...