Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Η στιλιστική πρόταση για τις γιορτές


Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι περισσότερες από εσάς θα σκέφτονται ήδη τι να φορέσουν τις εορταστικές μέρες που πλησιάζουν. Η λύση είναι μια και είναι και πολύ μοδάτη. Βάλτε πούλιες ή αλλιώς παγέτες! Είναι λαμπερές, είναι στιλάτες και κυρίως είναι συνδεδεμένες με το πνεύμα των γιορτών.

Ωστόσο θέλει προσοχή! Η πούλια δεν είναι «πανάκεια». Δεν την φοράμε όλες τις ώρες και δεν την φοράμε με όλα μας τα ρούχα. Προτιμήστε να φορέσετε για παράδειγμα ένα σορτσάκι με πούλιες για την βραδινή σας έξοδο, το οποίο θα συνδυάσετε με μαύρο μακρύ πουλόβερ ή μαύρη μπλούζα και μαύρο οπάκ καλσόν.

Πολύ must είναι και τα σακάκια με παγέτες. Φορέστε τα όμως με μονόχρωμη μπλούζα από μέσα και όχι πολλά αξεσουάρ.

Για όσες πάντως θέλετε ν΄αποφύγετε την πολύ «πούλια και τον αυγερινό», μπορείτε να δώσετε μια χαρούμενη νότα στην εμφάνιση σας, καθώς έχουν κυκλοφορήσει κασκόλ, φουλάρια, γάντια, και σκουφάκια με πούλιες.

Η επιλογή είναι δική σας!

Ποιές ερωτήσεις TΡΕΜΕΙ να του κάνεις [σίγουρα]


Ποιές ερωτήσεις TΡΕΜΕΙ να του κάνεις [σίγουρα]
Σαν περίεργα κορίτσια, έχουμε πάντα την τάση να κάνουμε ερωτήσεις- πολλές ερωτήσεις. Έλα όμως που κάποιες ερωτήσεις μπορούν να κάνουν τον αγαπημένο σου μπουρλότο κι ακόμα περισσότερο σε κάποιες δεν ξέρει τι να απαντήσει. Ιδού οι ερωτήσεις φωτιά! Εσύ θα επιλέξεις αν και πότε αξίζει να τις κάνεις!
1. Που βλέπεις να πηγαίνει η σχέση μας:
Την ερώτηση αυτή κάθε αρσενικό την αντιμετωπίζει λες και τον στριμώχνεις στη γωνία. Εσύ μπορεί απλά να αναρωτιέσαι αν είναι ερωτευμένος ή αν ας πούμε θα παίξει κάποια συγκατοίκηση. Εκείνος πάντως στο που πηγαίνει, έχει συνώνυμο το γάμο και μπροστά του βλέπει νυφικά, παρανυφάκια και ρύζια. Ακόμα κι αν σε βλέπει σοβαρά, αυτό που λέμε έχει σκεφτεί και καμιά δυο φορές την προοπτική της πιο επίσημη δέσμευση, όταν ακούσει την ερώτηση αυτή, θα απαντήσει αμυντικά και πιθανότατα αρνητικά.
Τι να πεις εναλλακτικά: εννοείται πως για να κάνεις μια πλήρη κουβέντα για τα μελλοντικά σου θέλω, η ερώτηση αυτή είναι η χειρότερη. Είναι προτιμότερο να μιλήσεις για ακριβώς για αυτό που εσύ θεωρείς ιδανικό βήμα, πχ το να μείνετε μαζί!
2. Σου αρέσουν άλλες γυναίκες/ Κοιτάς άλλες γυναίκες;
Άντρας που να μην κοιτάζει άλλα αρσενικά δεν υφίσταται παρά μόνο αν τον βάζεις να φορά παρωπίδες! Κατά τα άλλα, ακόμα κι αν απαντήσει αρνητικά στο ερώτημα, το πιθανότερο είναι να λέει ψέματα. Το να κοιτάζει στο δρόμο ένα όμορφο κορίτσι, δεν σημαίνει ότι το ποθεί ή το συγκρίνει με σένα.
Τώρα, αν το μάτι του παίζει διαρκώς και μπροστά σου και προχωρά ένα βήμα μετά το »κοιτάζειν», και να την κάνεις και να μην την κάνεις την ερώτηση, το χούι δεν κόβεται.
Τι να πεις εναλλακτικά: ωραία αυτή η κοπέλα που πέρασε! Αν απαντήσει, προφανώς την τσέκαρε!
3. Έχεις κάτι; Τι σκέφτεσαι;
Εκεί που υπάρχει η σιωπή, που ο χριστιανός μπορεί να είναι κουρασμένος από τη δουλειά(συνήθως το βράδυ) πέφτει η ερώτηση αυτή που πηγάζει κυρίως από την ανασφάλειά σου. Την επόμενη φορά που θα σκεφτείς να τον ρωτήσεις τι έχει, προσπάθησε να μην σε καταβάλει η πεποίθηση πως ο έρμος δεν σε θέλει ή δεν τον ενδιαφέρεις πια.
Τι να πεις εναλλακτικά: πως πήγε η μέρα σου; εγώ κουράστηκα πολύ!
4. Πιστεύεις πως έχω παχύνει; Αυτό το ρούχο με παχαίνει;
Αν επιθυμείς να πάρεις μια αληθινή απάντηση, μην τον ρωτήσεις! Οι άντρες έχουν προπονηθεί καλά στην ερωτησούλα αυτή και θα σου απαντήσουν με αυτό που θες να ακούσεις.
5. Εγώ πότε θα γίνω μάνα;
Σεβαστόν, έχεις γενέθλια ή βλέπεις τις κολλητές να προχωράνε στη ζωή τους αλλά εσύ μπορεί να έχεις μια σχέση μερικών μηνών. Αυτό το »πότε θα γίνω μάνα» καλά στα αυτιά του δεν θα ηχήσει.
Αν δεν είσαι η Δήμητρα Παπαδοπούλου στο »Σ’αγαπώ, μ’αγαπάς» φρόντισε να συζητήσεις το θέμα γάμος ή το θέμα παιδιά, χωρίς ιδιαίτερο χιούμορ και μισόλογα.
6. Περνάς καλύτερα με τους φίλους σου παρά με μένα;
Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει την εντύπωση στο μυαλό της πως ο καλός της περνά πολύ καλύτερα με τους κολλητούς του. Και για να επιβεβαιωθεί, κάνει την ερώτηση αυτή. Και πως τα περάσατε με τα παιδιά, και καλά θα περάσατε αφού αργήσατε τόσο κι άλλα τέτοια κοριτσίστικα. Κάποιες γυναίκες νιώθουν μάλιστα πως απειλούνται από αυτή τη σχέση του αγαπημένου τους με τους φίλους του και σπεύδουν να τον κόψουν από αυτούς.
Τι να πεις εναλλακτικά: σιωπή αγαπητή. Μην ρωτήσεις ούτε που πήγε, ούτε τι έκανε! Εσύ οφείλεις να τον κάνεις να νιώθει πως περνά τέλεια μαζί σου και το αν τρώει πίτσες κι αν πίνει μπύρες με τα αγόρια, δεν θα πρέπει να σε απασχολεί ιδιαίτερα.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ





Πώς είναι σήμερα η Παρασκευούλα από την εκπομπή «Του κουτιού τα παραμύθια»; [φωτο-βίντεο]


Πώς είναι σήμερα η Παρασκευούλα από την εκπομπή «Του κουτιού τα παραμύθια»; [φωτο-βίντεο]
Ποιός δεν θυμάται την απίστευτα επιτυχημένη παιδική εκπομπή των 80′s «Του κουτιού τα παραμύθια» και τη μικρή Παρασκευούλα Γεωργιάδου που όλοι μας ζηλεύαμε για το κουτί που είχε κρυμμένο κάτω από το κρεβάτι της…
Δείτε πώς είναι σήμερα…
clopyandpaste.blogspot.com

Τι λέει κάθε ζώδιο μετά το… SEX!


Τι λέει κάθε ζώδιο μετά το… SEX!
Δείτε αν ανταποκρίνεται στην δική σας πραγματικότητα καθώς και το ζώδιο που σας ταιριάζει…

Κριός: Ωραία, πάμε πάλι από την αρχή…
Ταύρος: Πεινάω… πιάσε την πίτσα…
Δίδυμοι: Μήπως είδες πουθενά το τηλεκοντρόλ?
Καρκίνος: Πότε παντρευόμαστε;;;
Λέων: Καλά ε; Δεν παίζομαι…
Παρθένος: Πρέπει να πλύνω τα σεντόνια
Ζυγός: Μου άρεσε, αν σου άρεσε…
Σκορπιός: Έχω την αίσθηση πως πρέπει να σε «λύσω»…
Τοξότης: Μη με πάρεις τηλέφωνο, θα σε πάρω εγώ…
Αιγόκερως: Α! Έχεις και πιστωτικές;;;
Υδροχόος: Τώρα ας το δοκιμάσουμε και χωρίς ρούχα…
Ιχθύες: Πως είπαμε πως σε λένε;;;

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ









                                           ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.

Μυστικά για σαρκώδη χείλη



Ακόμη κι αν η φύση δεν σας έχει προικίσει με σαρκώδη χείλη, μπορείτε με πολύ απλά tips να τα κάνετε το πιο δυνατό σας σημείο. Το γαλλικό τεύχος του Marie Claire σας δίνει μερικά μυστικά για να αποκτήσετε τα χείλη που επιθυμείτε.

Διαλέξτε ανοιχτά χρώματα που αντανακλούν το φως και δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι έχετε πιο γεμάτα χείλη. Όσο για το λιπ-γκλος, επιλέξτε την περλέ εκδοχή του, που είναι ιδανική για να δώσει όγκο.

Όσον αφορά, τα σκούρα χρώματα μπορεί να είναι σέξι, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι δεν είναι η επιλογή που θα κολακεύσει τα δικά σας χείλη, αφού θα τα κάνει να φαίνονται ακόμη πιο λεπτά.

real

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ


ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ


ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΦΘΗΝΕΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ


ΚΡΕΜΑΣΤΕΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ.ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΕΘΗ.

Summer (Brazilian Chillout Lounge Music)


Τρόποι αντιμετώπισης της ψαλίδας



Κάνετε βαφή και ανταύγειες; Χρησιμοποιείτε συχνά σεσουάρ ή βραστά ρόλεϋ; Χτενίζετε βίαια τα μαλλιά σας; Μην εκπλαγείτε όταν διαπιστώσετε ότι τα μαλλιά σας εμφανίζουν σπασμένες άκρες, δεν χτενίζονται εύκολα, ή «πετάνε». Δεν είναι λίγες οι φορές που η φθορά στα μαλλιά παίρνει τη μορφή ψαλίδας, λόγος για τον οποίο συνιστάται λίαν συντόμως μία επίσκεψη στον κομμωτή σας, για ένα γερό κούρεμα. Η ύπαρξη ψαλίδας μαρτυρεί τις περισσότερες φορές ελλιπή φροντίδα των μαλλιών.

Μετατρέψτε σε απαράβατο κανόνα την εφαρμογή conditioner σε κάθε λούσιμο (ειδικά αν έχετε μακριά μαλλιά), καθώς λειαίνει τα λέπια της τρίχας και μειώνει τις τριβές κατά το απλό χτένισμα ή το ίσιωμα. Αποφεύγετε το καθημερινό ίσιωμα με βούρτσες και πιστολάκι.

Κόβετε τις άκρες των μαλλιών σας κάθε 6 εβδομάδες. Προτιμάτε πάντα κάποιον επαγγελματία κομμωτή γι' αυτή τη δουλειά (το μη επαγγελματικό χέρι και ένα κακό κούρεμα μπορεί να ευθύνεται για τη δημιουργία ψαλίδας). Εφαρμόζετε κρέμα ισιώματος ή προστατευτικό για τις άκρες, προτού κάνετε πιστολάκι.

Η σιλικόνη στην άκρη της τρίχας δεν μπορεί να κάνει πολλά για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, εφόσον ήδη υπάρχει. Δρα μόνον προληπτικά. Σε συνδυασμό με το τακτικό κούρεμα των μαλλιών (το καθάρισμά τους στις άκρες, τουλάχιστον κάθε ενάμιση μήνα), μπορεί να αποτρέψει τη δημιουργία ψαλίδας.

Συστηματική φροντίδα
Αν δεν μπορείτε να μειώσετε τη συχνότητα με την οποία χρησιμοποιείτε σεσουάρ, φροντίστε τουλάχιστον σε τακτή βάση την τρίχα.

Συστηματική φροντίδα, στη γλώσσα των ειδικών, σημαίνει: καλό, κατάλληλο για την ακρίβεια, σαμπουάν για τον τύπο των μαλλιών σας, conditioner σε κάθε λούσιμο, μάσκα μαλλιών (τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα), καθώς και ένα ειδικό προϊόν για προστασία από το πιστολάκι (κρέμα, σιλικόνη ή αφρό). Zητήστε από τον κομμωτή σας ένα κούρεμα που να μειώνει το χρόνο για το πιστολάκι.

Xρησιμοποιείτε βούρτσες με φυσική τρίχα, που δεν προκαλούν στατικό ηλεκτρισμό. Αν οι βούρτσες έχουν φθαρεί, θα χρειαστεί να «περνάτε» τα μαλλιά σας περισσότερες φορές.

Aποφεύγετε τις θερμές βούρτσες (με μεταλλικό σκελετό). Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούνται μόνον από επαγγελματίες, γιατί η λανθασμένη χρήση τους «καίει» πολύ πιο εύκολα τις τρίχες.

Προσπαθείτε - όσο αυτό είναι εφικτό - να μην κολλάτε κάθετα το πιστολάκι στα μαλλιά, ο αέρας του πρέπει να φεύγει στο πλάι. Aποφεύγετε να κάνετε πιστολάκι σε στεγνά μαλλιά.

tovima

Τα λάθη στο μακιγιάζ



Το κατάλληλο μακιγιάζ είναι δυνατόν να κρύβει χρόνια, ενώ κάποια λάθη κάνουν τη γυναίκα να δείχνει μεγαλύτερη.

Πολύ πούδρα ή μέικ-απ: Η πούδρα και το μέικ-απ κάθεται στις φυσικές λεπτές γραμμούλες του προσώπου και τις κάνει να φαίνονται. Μπορείτε να πείτε ότι έχετε πετύχει το μακιγιάζ σας όταν δεν φαίνεται και δείχνει απόλυτα φυσικό. Η βασική προϋπόθεση είναι να ταιριάζει απόλυτα στη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σας και να μην κάνετε υπερβολές με την ποσότητα αλλά και το μέικ-απ σας να έχει αντηλιακό δείκτη προστασίας που είναι το μυστικό για δέρμα που δείχνει και είναι πάντα νέο και λαμπερό!

Αν πάλι λατρεύετε το μέικ-απ δεν έχετε παρά να εφαρμόσετε το παρακάτω μυστικό: αφού απλώσετε το μέικ-απ σας με πινέλο, «περάστε» με ένα νωπό σφουγγαράκι μακιγιάζ όλο το πρόσωπο για να εξαφανίσετε όσο προϊόν έχει "κολλήσει" στις γραμμές του προσώπου σας.

Πολύ σκούρο κραγιόν: Τα σκούρα χείλη σίγουρα είναι στη μόδα αλλά το θέμα είναι μήπως τελικά σας κάνουν να δείχνετε μεγαλύτερη; Καθώς περνούν τα χρόνια οι φυσικές γραμμούλες των χειλιών αρχίζουν και χάνουν σιγά-σιγά τον αρχικό τους ρόλο: το να οριοθετούν τα χείλη σας και να τους δίνουν σχήμα και σίγουρα όταν το κραγιόν "ξεφεύγει" από το φυσικό σχήμα των χειλιών, το αποτέλεσμα σας προσθέτει χρόνια. Τιπ: Για τέλειο αποτέλεσμα, επενδύστε στο μολύβι χειλιών για να δώσετε πιο ξεκάθαρο σχήμα στα χείλη σου και στη συνέχεια απλώστε το κραγιόν σας.

Φρύδια μαδημένα και κακοβαμμένα: Δεν είναι μυστικό ότι τα φρύδια αλλάζουν καθοριστικά όλο το πρόσωπο. Άρα πρέπει να ξέρετε πώς θα κάνεις ένα μαδημένο φρύδι να δείχνει γεμάτο, πάντα με τη σωστή απόχρωση. Είτε προτιμήσετε σκιά για τα φρύδια, είτε μολύβι φροντίστε το αποτέλεσμα να μην δείχνει ψεύτικο γιατί πολύ απλά τότε μόνο σας μεγαλώνει!

Πολύ μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες: Μπορεί να έχετε δει τις τελευταίες τάσεις αλλά και τα μοντέλα στις πασαρέλες που είναι γεμάτες στη μάσκαρα στις επάνω και τις κάτω βλεφαρίδες, όμως η μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες τραβάει το βλέμμα στις ατέλειες της περιοχής όπως π.χ. τους μαύρους κύκλους ή τις ρυτίδες, πράγμα που σίγουρα σας μεγαλώνει.

womenonly

Μακιγιάζ... καμουφλάζ



Στο μακιγιάζ, το χακί είναι τάση: Οι αποχρώσεις του πράσινου με μια δόση γκρι χαρίζουν στο βλέμμα ένταση και μυστήριο.



How to:

•Κάνε το περίγραμμα των ματιών σου με ένα μολύβι στο ίδιο χρώμα και στη συνέχεια άπλωσε σε αποχρώσεις πράσινου, χακί και γκρί - τελειώνοντας με λίγη λευκή ιριδίζουσα σκιά για περισσότερο φως.



•Συνδύασέ το με ροζέ nude κραγιόν στα χείλη ή, αν είσαι τολμηρή, με ένα πορφυρό κόκκινο.




•Για ολοκληρωμένο look, βάψε τα νύχια σου με το χακί βερνίκι.

Madame Figaro

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...