Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Υπέροχες φωτογραφίες...

Photo: Close-up of two horses nuzzling Ένα φιλάκι είναι λίγο πολύ λίγο...

Αναρωτηθήκατε ποτέ; Γιατί η πίτσα είναι στρογγυλή;;



Ο πρόγονος της πίτσας γεννήθηκε στην αρχαία Αίγυπτο, όπου ανακαλύφθηκε το ζύμωμα του ψωμιού. Ήταν ένα είδος στρογγυλής πίτας που στο σχήμα και στο χρώμα θύμιζε τον ηλιακό δίσκο. Ψηνόταν σε πυρωμένες πέτρες κι αργότερα στο φούρνο.

What A Wonderful World: Ένα Βίντεο αριστούργημα...





Τα ντοκυμαντέρ του Sir David Attenborough με θέμα την φύση, είναι εκείνα που θέτουν τις προδιαγραφές των περισσότερων αντίστοιχων προγραμμάτων. Είναι παγκοσμίως γνωστός, ως ο καλύτερος Βρετανός του είδους και οι εκπομπές του προβάλλονταν στο BBc από το 1979 έως το 2008.
Στην τελευταία παραγωγή του: Frozen Planet διαβάζει τα λόγια του "What A Wonderful World" του Louis Armostrong, καθώς οι εικόνες του γεμίζουν την οθόνη...

Καθημερινά αντικείμενα σε νέο ρόλο!!


Το να μπορείς να εφευρίσκεις νέες χρήσεις για συνηθισμένα αντικεί­μενα ή για πράγματα που περισ­σεύουν ή για προϊόντα που λήγουν είναι θέμα οικολογικής συνείδησης, αλλά κυρίως φαντασίας. Πολλά μικροπράγματα που πετάμε από ’δώ και από ’κεί ή καταλήγουν στα σκουπίδια μπορούν να αποδειχτούν άκρως χρηστικά, αλλά και διασκεδαστικά για εσάς και τα παιδιά σας, αρκεί να τα δείτε... αλλιώς! 

Λαστιχάκια 

Διώξτε τις άσχημες Μυρωδιές από το σπίτι


Άρωμα στο σπίτι

Για να έχετε πάντα ένα ευχάριστο, διακριτικό και υγιεινό άρωμα στο σπίτι, χρειάζονται δύο δόσεις βανίλιας, που βάζουμε στα γλύκα και
η ηλεκτρική σκούπα.
Ρουφήξτε τη σκόνη βανίλιας με τη σκούπα την ώρα που καθαρίζετε το σπίτι. Όταν τελειώσετε, το άρωμά της θα διαχέεται ευχάριστα παντού.
Στα επόμενα σκουπίσματα δεν χρειάζεται να προσθέσετε ξανά βανίλια.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...