Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ερωτικα ζευγαρια με τη «συνωμοσια» των αστρων!


Κριός-Δίδυμοι: ο αιώνια εφηβικός έρωτας

Ο έρωτας που βασίζεται στο ευμετάβλητο του χαρακτήρα σας και στις λεκτικές εντάσεις και τα εμπόδια που ανάβουν τη μεταξύ σας σπίθα. Ο Κριός είναι το άτομο που έχει ανάγκη την πρόκληση. Αυτό σημαίνει πως μιλώντας του/ης ειλικρινά σχετικά με τη διαθεσιμότητά σου να ενδώσεις στο φλερτ του, θα φουντώσει ακόμα περισσότερο αφού θα σε δει σαν το τρόπαιο που πρέπει να κατακτήσει. Διαθέτει επιμονή και ένταση στον τρόπο που θα σε προσεγγίσει με αποτέλεσμα ένας Δίδυμος να μην αισθάνεται ποτέ βαρετά κοντά του. Ο ωμός τρόπος που πολλές φορές αντιμετωπίζει καταστάσεις κάνει ένα Δίδυμο να γελάει κάτι που είναι ιδιαίτερα διεγερτικό για τον εγκέφαλο του. Και φυσικά είναι γνωστό πως ένας Δίδυμος πρώτα διεγείρεται εγκεφαλικά και μετά σωματικά. Η ερωτική σας χημεία βασίζεται στην ορμή του Κριού να πολιορκήσει το κάστρο και στη φαντασία που δημιουργεί το όλο σκηνικό της πολιορκίας στο μυαλό του Διδύμου. Επειδή το σεξ ποτέ δεν κόβεται από τη ζωή και των δύο ατόμων, το γεγονός πως κάθε σεξουαλική σας φόρα θα είναι σαν την πρώτη σας, αυτό είναι μία αλήθεια που δημιουργεί στον Κριό μία νέα περιπέτεια και στο Δίδυμο την αποφυγή της επανάληψης που είναι μαρτύριο.

Και ακόμα:

Κριός-Λέων: Αν αναζητάτε πάθος, μάχη χαρακωμάτων, πολεμικές ιαχές κατά τη διάρκεια του σεξ και μία σχέση μονίμως στο κόκκινο, τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε.

Κριός-Ζυγός: Ο Κριός θα κυνηγά μια ζωή το Ζυγό, αλλά δε θα μπορεί να τον έχει ποτέ με αποτέλεσμα να παθιάζεται όλο και περισσότερο. Ο Ζυγός βρίσκει την αυτοπεποίθηση που του λείπει στο πρόσωπο του/ης συντρόφου του/ης.



Ταύρος-Αιγόκερως: η γοητεία της σταθερότητας

Το ζευγάρι θα μπορούσε να αποτελεί την επιτομή της διάρκειας στο χρόνο. Με τους Ταύρους να έχουν το χαμηλότερο ποσοστό στα διαζύγια και τους Αιγόκερους να παίρνουν τη σχέση ως κάτι πολύ σημαντικό, είναι θέμα χρόνου να υπάρξει ο γάμος σε μια τέτοια σχέση. Οι Ταύροι λατρεύουν να περιποιούνται τον/ην σύντροφο, να μαγειρεύουν, να προστατεύουν και να δημιουργούν τις συνθήκες μίας ζωής στρωμένης που θα οδηγήσει στην ευτυχία. Από την άλλη πλευρά, οι Αιγόκεροι ενδιαφέρονται πρωτίστως για την επαγγελματική τους επιτυχία και εν συνεχεία για μια σχέση που μπορεί να παρέχει και κοινωνικό στάτους. Γι” αυτό εδώ έχουμε το γάμο-συμβόλαιο, που παρέχει όλα τα εχέγγυα για προσωπική επιτυχία αλλά και κοινωνική αναγνώριση. Η παγίδα που πρέπει να ξεπεράσει ο Αιγόκερως είναι να μην αναζητά κρυφά νοήματα πίσω από τους τόνους δώρων και κοπλιμέντων του Ταύρου απέναντι του/ης, ενώ από την άλλη πλευρά ή έλλειψη αγκαλιάς από τον Αιγόκερω προς τον Ταύρο έχει τις ρίζες της στην ανάγκη του Αιγόκερου να εκφράζει το συναισθηματισμό του με υλική ασφάλεια. Ο Αιγόκερως θα αγοράσει το σπίτι τους και ο Ταύρος θα το διακοσμήσει και θα το κάνει περισσότερο ζεστό. Όσο για το σεξ: μία μάχη εξουσίας σε φόντο σατέν σεντόνια.

Και ακόμα:

Ταύρος-Παρθένος: Μια σχέση που ίσως και να περνά απαρατήρητη από το περιβάλλον. Το σεξ είναι υπέροχο, οι σπατάλες ελάχιστες και η γκρίνια μπορεί να γίνει και ευχάριστη.

Ταύρος-Καρκίνος: Το ζευγάρι που μπορεί να μείνει μια ζωή μέσα στο σπίτι του ως τρόπο διασκέδασης. Με φαγητό, DVD, μαλακούς καναπέδες και αρκετά παιδάκια η ζωή μπορεί να κυλήσει υπέροχα.



Καρκίνος-Σκορπιός: I love to hate you

Μια σχέση χωρίς λόγια. Αν τα δύο αυτά άτομα αφήνονταν στα ένστικτά τους, τότε θα ζούσαν ευτυχισμένα σε ένα μικρό σπίτι δίπλα στη θάλασσα μακριά από άλλους ανθρώπους και συνθήκες που προκαλούν καθημερινό πονοκέφαλο. Από τη μια πλευρά ο/η Καρκίνος χαρακτηρίζεται από λέξεις όπως ευαισθησία, αγάπη, αφοσίωση, πίστη και ταύτιση με τον/ην Αλλο/η. Από την άλλη πλευρά ο/η Σκορπιός χαρακτηρίζεται από λέξεις όπως αφοσίωση, αγάπη, δέσιμο, ψυχική ταύτιση. Ενώνοντας λοιπόν αυτές τις λέξεις φτιάχνουμε ένα ζευγάρι που είναι αυτοκόλλητο και απόλυτα ευτυχισμένο μέσα σε μία σταθερή σχέση που θα διατηρηθεί ίσως και για μία ζωή. Όταν όμως όλα τα παραπάνω συστατικά του Καρκίνου μετατραπούν στην παροιμιώδη ανασφάλεια του και ο Σκορπιός εκδηλώσει τη ζήλια και κτητικότητά του, τότε ξεκινά το πανηγύρι της καχυποψίας και εκδίκησης μέσα στη σχέση τους. Βέβαια, επειδή πρόκειται για ζώδια του νερού, μια τέτοια εξέλιξη μπορεί να λειτουργήσει ως η σπίθα που θα ανάψει και πάλι την ερωτική τους έλξη. Πως το έλεγαν οι παλιότεροι; Αγάπη δίχως πείσματα, φαί δίχως αλάτι; Μια χαρά ταιριάζει στη συγκεριμένη περίπτωση.

Και ακόμα:

Καρκίνος-Παρθένος: Μια σχέση κατά την οποία τα δύο ατόμα συμπληρώνουν το ένα το άλλο με στόχο να ενωθούν στο ζώδιο που τα χωρίζει: το Λιοντάρι! Αν καταφέρουν να κάνουν τη σχέση να λάμψει, τότε θα μείνουν μαζί για πάντα.

Σκορπιός-Δίδυμοι: Η απόλυτη καρμική σχέση. Ο Σκορπίος προσπαθεί να κάνει το Δίδυμο να αισθανθεί και ο Δίδυμος το Σκορπιό να χαλαρώσει και να σκεφτεί θετικά. Τελικά το μόνο που μένει είναι σεξ που το θυμούνται και οι δύο.

 Λέων-Τοξότης: Αγάπη για τη ζωή!

Mια σχέση που στηρίζεται στο γέλιο, χωρίς όμως να είναι για γέλια! Εδώ συναντάμε τον ευγενή και το διανοούμενο του ζωδιακού κύκλου, με αποτέλεσμα η σχέση να στηρίζεται στο θαυμάσμο του ενός προς τον Αλλο. Το μεν λιοντάρι ελκύεται από άτομα με προσωπικότητα και με αέρα (όπως ένας Τοξότης), ενώ ο Τοξότης ελκύεται από άτομα που βλέπουν τη ζωή με θετικό μάτι και τους κάνουν να γελάνε (ένα Λιοντάρι). Η σχέση τους μπορεί να διαρκέσει χρόνια αφού το Λιοντάρι θέλει να μπορεί να φλερτάρει ενίοτε ενώ ο Τοξότης θέλει να είναι ανοικτή η πόρτα εξόδου από τη σχέση ανά πάσα στιγμή όχι για να απιστήσει αλλά για να μην αισθάνεται εγκλωβισμένος. Γίνεται λοιπόν φανερό πως πρόκειται για μία σχέση με αρκετά σπαρταριστά επεισόδια, με θαυμασμό του ενός προς τον Αλλο και με τη βεβαιότητα πως ο ένας είναι ανώτερος του Αλλου ανεξάρτητα με τα αντίθετα λεγόμενα. Μια σχέση που μακροημερεύει επειδή και οι δύο αρνούνται να εστιάσουν στα μικρά καθημερινά θέματα που συνήθως δηλητηριάζουν τις σχέσεις.


Και ακόμα:

Λέων-Δίδυμοι: Γέλιο, ανεμελιά, ευχάριστη θεώρηση της ζωής και μία σχέση που δεν καταπιέζει κανένα από τος δύο. Το σεξ έρχεται σε δεύτερη μοίρα αφού τα χαμόγελα περισσεύουν.

 Παρθένος-Ιχθείς: Κράτα με να σε κρατώ…

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν τα άτομα που βλέπουν τις σχέσεις ως θεραπεία του/ης Αλλου/ης. Οι Παρθένοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μείνουν μόνοι/ες για μια ζωή αν δεν μπορούν να βρουν την ιδανική σχέση, αυτή που δεν περιλαμβάνει καβγάδες, εντάσεις που στηρίζεται στην αλληλοεκτίμηση και δε φέρει στοιχεία όπως ζήλια και διάθεση για επίδειξη. Από την άλλη πλευρά, οι Ιχθείς θέλουν να έχουν σχέση και δεν προβληματίζονται ιδιαίτερα να βρουν σύντροφο αφού η φαντασία τους μπορεί πολλές φορές να τους οδηγήσει σε καταστάσεις ψεύτικες. Επειδή όμως ονειρεύονται και αυτοί την απόλυτη ένωση με τον Αλλο/η, όταν βρουν αυτό το άτομο θα μείνουν για πάντα μαζί του. Τα δύο αυτά ζώδια μπορούν να συνεργαστούν στην ισορροπία λογικής και συναισθήματος μέσα στη σχέση, στη γήινη υπόσταση της ζωής και στο παραμύθι της αιώνιας αγάπης. Είναι μια σχέση που προσφέρει βοήθεια και σε άλλα άτομα στο περιβάλλον αφού η παροχή φροντίδας είναι η υπέρτατη μορφή αγάπης και για τα δύο μέλη.

Και ακόμα:

Ιχθείς-Ταύρος: Ο Ταύρος παρέχει την ασφάλεια της μακροημέρευσης της σχέσης και επειδή δεν καταλαβαίνει και πολύ το ρομαντισμού του Ιχθύ, όλα κυλούν ρολόι στη χώρα της φαντασίας του Ιχθύ. Να μην ξεχάσω: πολύ καλό σεξ!

Αιγόκερως-Ιχθείς: Ο Αιγόκερως αποκτά τον αρσενικό ρόλο της σχέσης (κυνήγι, κουβαλητής του σπιτιού, επιτυχημένος/η επαγγελματίας) και ο Ιχθύς το θηλυκό ρόλο (ρομαντισμός, όνειρα, μητρική φροντίδα στα παιδιά). Τέλειος καταμερισμός ρόλων.



Ζυγός-Υδροχόος: Αποστειρωμένη αγάπη

Ο τίτλος μπορεί να φαίνεται υπερβολικός, αλλά η μορφή της αγάπης που ρέει ανάμεσα στα δύο ζώδια είναι περισσότερο εγκεφαλική παρά συναισθηματική. Από τη μια πλευρά ο/η Ζυγός (το κατεξοχήν ζώδιο των σχέσεων) ζει και αναπνέει για να έχει ένα άτομο πλάι του. Το ζητούμενο είναι να υπάρχει εγκεφαλική ταύτιση αφού ο/η Ζυγός αναζητά την αρμονία στην επικοινωνία, στο διάλογο στην ευγένεια ανάμεσα στα δύο άτομα. Είναι το άτομο που δε θα διστάσει να κάνει σχέση με ένα άτομο που δεν είναι συνέχεια κοντά του αφού δεν αντέχει εντάσεις, καυγάδες και σκηνές ζηλοτυπίας. Κυρίως λόγω της παραπάνω πρότασης λοιπόν, ένας/μία Υδροχόος είναι κατάλληλη περίπτωση αφού πρόκειται για το άτομο που δε ζει χωρίς να έχει ανοιχτή την πόρτα εξόδου της σχέσης του. Αν αισθανθεί πως εγκλωβίζεται, θα λιποθυμήσει από έλλειψη οξυγόνου ή θα σπάσει την πόρτα και θα αισθανθεί και πάλι ελεύθερος/η. Οι σχέσεις τους είναι μαγικές αφού ο/η μεν Υδροχόος θαυμάζει την αρμονία/ομορφιά του/ης Ζυγού ενώ ο/η Ζυγός δεν μπορεί να αντισταθεί στο ανήσυχο και ελεύθερο πνέυμα του/ης Υδροχόου που δεν καταπιέζει με τόνους συναισθήματος. Τελικά, δεν είναι και τόσο αποστειρωμένη αγάπη, αφού το σεξ αλλά και το νόημα της συντροφικότητας εκφράζονται με πολύ καλό τρόπο.

Και ακόμα:

Ζυγός-Ζυγός: Η αβάσταχτη γοητεία της ανταλλαγής κοπλιμέντων για την ομορφιά του ενός προς τον άλλο. Μια σχέση χωρίς εντάσεις, με ευγένεια και διπλωματία που δεν επιτρέπει στους καβγάδες να εμφανιστούν.

Υδροχόος-Κριός: Μια σχέση αέρας! Με έντονο πάθος και από τις δύο πλεύρες και με εντάσεις που μπορεί να αποβούν εφαλτήρια σεξουαλικών μαραθωνίων.

Ζυγός-Τοξότης: Μια σχέση που στηρίζεται στο θαυμασμό τους ενός προς τον Αλλο. Ο Ζυγός θαυμάζει το μυαλό του Τοξότη ενώ ο Τοξότης το σώμα του Ζυγού. Μια χαρά συνδυασμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...