Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Μακεδονίτικο χοιρινό

Τι χρειαζόμαστε:

  • ένα κιλό χοιρινό σε καμμάτια
  • δύο κιλά πράσα
  • δέκα δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσια
  • ένα ποτήρι λευκό κρασί
  • μία κρέμα γάλακτος
  • λάδι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Πως το κάνουμε:

  1. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το χοιρινό και το βράζουμε ώστε να μαλακώσει αρκετά και το σβήνουμε με το κρασί
  2. Βάζουμε τα πράσα, τα δαμάσκηνα και τα βράζουμε έως ότου είναι έτοιμα
  3. Μόλις σβήσουμε τη φωτιά ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος

2 σχόλια:

  1. Κάποιος νομίζω ότι πεινάει πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΣ...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    don stel

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...