Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Bon Jovi - Always

Το"Always" ειναι μια πολυ "δυνατη"μπαλαντα των Bon Jovi.Κυκλοφορησε το 1994 και οι πωλησεις του ξεπερασαν τα 3 εκατομμυρια. 


Η αλήθεια είναι ότι το τραγούδι το έγραψε ο Jon Bon Jovi για τις ανάγκες της ταινίας ‘‘Romeo Is Bleeding’’ (ελληνικός τίτλος: ‘‘Ο Ρωμαίος Αιμορραγεί’’, 1993) και βασίστηκε στο τραγούδι των Dire Straits "Romeo And Juliet", που κυκλοφόρησε το 1981 (περιλαμβάνεται στο δίσκο "Making Movies"). 
Η επιρροή του ''Always'' από το ''Romeo And Juliet'' αποδεικνύεται όχι μόνο από την κοινή αναφορά στον Ρωμαίο αλλά και από το στίχο ''I can't sing a love songlike the way it's meant to be'', ο οποίος περιέχεται και στο τραγούδι των Dire Straits. Όταν ο Jon Bon Jovi είδε την ταινία για την οποία έγραψε το τραγούδι, άλλαξε γνώμη, καθότι δεν του άρεσε καθόλου, κι έτσι το συγκρότημα από το New Jersey αποφάσισε να μη δώσει το τραγούδι στους παραγωγούς. Κατόπιν τούτου, ο Jon Bon Jovi το έβαλε στο συρτάρι και το άφησε εκεί μέχρι που το υπενθύμισε κάποιος φίλος του ο οποίος τον έπεισε να το κυκλοφορήσει με το δίσκο ‘‘Cross Road’’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...