Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Με επιτυχία το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου


Με επιτυχία το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου. Εκατοντάδες οικογένειες επισκέφθηκαν το χώρο των εκδηλώσεων στην πλαζ του ΕΟΤ, ενώ θεαματική υπήρξε η συμμετοχή των παιδιών στις δράσεις που είχαν οργανωθεί με πολύ μεράκι από φορείς και μουσεία της Κρήτης και της Αθήνας. Η έναρξη του φεστιβάλ έγινε με την πολύ επιτυχημένη «Ποδηλατοπορεία», όπου πήραν μέρος παιδιά των δημοτικών σχολείων.
Το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ 2011 ήταν αφιερωμένο στην εκπαίδευση για τα ανθρώπινα δικαιώματα και είχε ως σύνθημα «έχω δικαίωμα»… στο καθαρό περιβάλλον, στην υγεία, στον πολιτισμό, στην εργασία, στην οικογένεια, στην ποιότητα ζωής.
Το φεστιβάλ επισκέφθηκε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Δημήτρης Κουνενάκης, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος από τη διοργάνωση της εκδήλωσης. Ο κ. Κουνενάκης συνομίλησε και ευχαρίστησε όλους τους φορείς που συμμετείχαν αφιλοκερδώς, όπως το Μουσείο Ν. Καζαντζάκη Ηρακλείου, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, τα Εικαστικά Εργαστήρια Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Ρεθύμνου, το Ναυτικό Μουσείο Χανίων, το Λαογραφικό Μουσείο «Λυχνοστάτης» Χερσονήσου, το Ενυδρείο Κρήτης «Θαλασσόκοσμος», τον Θεατρικό Περίπλου Ρεθύμνου, την Ομάδα Διαδραστικής Έκθεσης Πειραμάτων του Ευγενίδειου Ιδρύματος της Αθήνας και τους προσέφερε έντυπο ενημερωτικό υλικό του δήμου. Στη συνέχεια ο δήμαρχος επισκέφθηκε την Έκθεση Βιβλίου που οργάνωσαν τα βιβλιοπωλεία της πόλης καθώς και την έκθεση ζωγραφικής των παιδιών των δημοτικών σχολείων.

tsantiri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...