Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Ο ελληνικός λαός πρέπει να καταλάβει: Ή τώρα θα αντισταθεί και θα τους ρίξει ή θα οδηγηθούμε στον αργό θάνατο».



«Η ελληνική πλευρά πρέπει να παίξει το χαρτί της άτακτης χρεοκοπίας» δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, αναγνωρίζοντας πως «αν οδηγηθούμε σε άτακτη χρεοκοπία θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα το τραπεζικό σύστημα, οι μισθοί και οι συντάξεις» αλλά «το μεγαλύτερο πρόβλημα θα το έχει η Ευρωζώνη».

«Το χρέος είναι μη διαχειρίσιμο (...), με το PSI τα περισσότερα χρήματα θα πάνε στις τράπεζες και τους ομολογιούχους», υποστήριξε ο κ. Τσίπρας και επανέφερε την πρότασή του είτε να διαγραφεί το χρέος, είτε «να δοθεί περιθώριο χρόνου στη χώρα για τρία χρόνια, με μη καταβολή τόκων και χρεολυσίων στους πιστωτές».

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε και στην συγκέντρωση εργαζομένων στο Σύνταγμα όπου δήλωσε: «Πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σε κανέναν ότι όλα όσα γίνονται δυο χρόνια τώρα δεν έχουν στόχο τη σωτηρία της χώρας και της οικονομίας, αλλά είναι ένα σχέδιο φτωχοποίησης των Ελλήνων και εκποίησης έναντι πινακίου φακής της δημόσιας περιουσίας. Η δε σπουδή η τελευταία της κας Μέρκελ να φτιαχτεί ειδικός λογαριασμός των εσόδων του κράτους που θα τον διαχειρίζεται η ίδια προκειμένου να πληρώνονται πρώτα οι πιστωτές και μετά όλα τα υπόλοιπα, φανερώνει, πρώτον, ότι το πιστωτικό γεγονός το φοβούνται αυτοί περισσότερο απ΄ όσο πρέπει να το φοβόμαστε εμείς, δεύτερον, ότι έχουν τελικά σχέδιο αποικιοκρατίας εντός της ευρωζώνης. Θα μας κάνουν αποικία. Ο ελληνικός λαός πρέπει να καταλάβει: Ή τώρα θα αντισταθεί και θα τους ρίξει ή θα οδηγηθούμε στον αργό θάνατο».

το διαβάσαμε in2life

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...