Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Τρόποι για να ζήσουμε περισσότερο

Ο Γούντι Άλεν καποτε ειχε πει "δεν θελω να αγγιξω την αιωνιοτητα με τη δουλειά μου,θελω να την αγγιξω με το να μην πεθανω!" Βεβαια δεν υπαρχει τροπος να το πετυχουμε αυτο...μπορουμε ομως να δοκιμασουμε...
 Εαν 
πραγματικά κάποιος θέλει να ζήσει περισσότερο, πρέπει να ξεκινήσει αλλάζοντας τη στάση του στη ζωή.Το 2002, έρευνα εδειξε οτι οι αισιοδοξοι ανθρωποι εχουν 50% περισσότερες πιθανοτητες να ζήσουν παραπάνω.
Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε να κόψουμε το κάπνισμα και να ακολουθούμε υγιεινή διατροφή! Ξέρω,δεν ακούγεται διασκεδαστικό αλλά είναι καλύτερο απτό να πεθάνεις.


Οι ζωόφιλοι θα χαρούν όταν μάθουν ότι το να ζεις με κάποιο ζώο στο σπίτι αυξάνει το προσδόκιμο ζωής τους.Μια από τις πρώτες έρευνες που έγιναν, έπειτα ακολούθησαν κι άλλες, έδειξε ότι το ποσοστό των ατόμων που ζούσαν μετά από καρδιακά επεισόδια και είχαν ζώα, ήταν κατά 28% μεγαλύτερο σε σχέση με το ποσοστό των ατόμων που έζησαν και δεν είχαν με ζώα.
Η Rebecca Johnson, καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Missouri at Columbia, σε έκθεση της ανεφέρε ότι τα ζώα κατεβάζουν την πίεση και γενικότερα μειώνουν κατά πολύ το stress που είναι ένας από τους βασικότερους λόγους καρδιακών επεισοδίων την σημερινή εποχή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...