Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Αγγλοι υιοθετησαν αδεσποτο από την Καραϊβικη


Συναντήθηκαν πρώτη φορά σε μια παραλία στο νησί Antigua της Καραϊβικής και αμέσως κατάλαβαν ότι έπρεπε να ζήσουν μαζί. Ο 43χρονος Paul Booth και η 36χρονη σύζυγός του, Lorraine, ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά το μαύρο ημίαιμο λαμπραντόρ, που ακούει στο όνομα Weber, και αποφάσισαν ότι έπρεπε να βρουν τρόπο να το πάρουν μαζί τους πίσω στην πατρίδα.Το εντόπισαν σε μια παραλία να ψάχνει για τροφή και αποφάσισαν να το υιοθετήσουν και να του προσφέρουν ένα ζεστό σπιτικό πίσω στη Μεγάλη Βρετανία.
Μετά από επανειλημμένες κτηνιατρικές εξετάσεις και το πέρας της 6μηνης περιόδου καραντίνας, έχοντας ξοδέψει 2.300 ευρώ υποδέχτηκαν το σκυλάκι τους στο σπίτι.
«Είναι τέλειο τώρα που την έχουμε κοντά μας. Δείχνει πιο υγιής τώρα. Την ερωτευτήκαμε αμέσως. Άρχισε να μας ακολουθεί όπου πηγαίναμε και απλά δεν μπορούσαμε να την αφήσουμε εκεί. Νομίζω ότι η μοίρα μας έφερε κοντά» είπε η Lorraine.
Όταν κάποιοι άλλοι εγκαταλείπουν τα ζώα τους για να πάνε διακοπές το καλοκαίρι ή επειδή αλλάζουν σπίτι....τέτοια φωτεινά παραδείγματα αξίζουν ένα μπράβο!
http://www.adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...